Camp Nikka

Velkommen til Villmarka.

Camp Nikka ligger skjermet til ved Nikkavannet, kun 20 minutters gange fra resorten. Et ypperlig utgangspunkt for turer og eventer, Avslapping og bål hygge. Unikt område både sommer som vinter.  Her kan du gi opplevelsen en helt spesiell naturbasert ramme.

Lokaler og møterom for store og små samlinger

Malangen Resort har moderne lokaler for alle behov. Hos oss kan det avholdes alt fra styremøter til konferanser med over 100 deltakere til små og mer intime samlinger. De største møterommene kan enkelt deles inn i mindre enheter for gruppearbeid eller mindre møter.

Besøk en sauna og jacuzzi utenom det vanlige

Vi tar vår lovnad om at alle rom på Malangen Resort har fantastisk fjordutsikt. Vår romslige sauna er derfor intet unntak. Den glasskledte veggen som vender mot fjorden gir deg en panoramautsikt av de sjeldne som du kan nyte i varmen fra saunaen, så dette er virkelig en badstu-opplevelse utenom det vanlige. Kan vi tørre å påberope oss verdens mest naturskjønne sauna?

Gjestehavn

Den nylig oppgraderte gjestehavnen på Malangen Resort har to kaier og to moloer av stein som beskytter mot elementene. Innenfor moloene er det fortøyd to flytebrygger med plass til rundt ti småbåter. Større fritidsbåter kan også legge til ved resorten.

Hundegården

Rundt 20 minutters gåtur fra Malangen Resort ligger resortens egen hundegård med over 60 huskyer. I vinterhalvåret er de travle med det de liker best i hele verden – å dra en hundeslede for besøkende. Om sommeren er det også gode dager for hundene, om enn noe mer bedagelige.

Hundene våre står ikke bundet opp, slik som er vanlig, men er satt i hver sin hundegård som de deler med en annen hund. Dette er for å sikre den beste dyrevelferden og glade hunder.

Det er også mulig å nå hundegården med bil.

Kontakt oss

    Se personvernpolicy