Lobby

Finn deg til rette i salongen, med herlig utsikt mot hav og fjell i en avslappet atmosfære. Dette er et godt sted å slappe av og nyte noe godt å drikke og noe lett og spise.

Lokaler og møterom for store og små samlinger

Malangen Resort har moderne lokaler for alle behov. Hos oss kan det avholdes alt fra styremøter til konferanser med over 100 deltakere til små og mer intime samlinger. De største møterommene kan enkelt deles inn i mindre enheter for gruppearbeid eller mindre møter.

Kjelleren

Opplev vinens verden på Malangen Resort!

På Malangen Resort deler vi en lidenskap for vin – både fra den gamle verden og den nye. Vi er dedikerte til å finne og tilby viner av høy kvalitet med unike og spennende smaksprofiler. Målet vårt er å gi deg en uforglemmelig opplevelse som overgår det vanlige.

Naustet – nordnorsk kystkultur i et nøtteskall

Baren i Malangen resort er inspirert av et typiske norsk naust og ligger i en avskjermet del av hotellbygningen. Naustet Bar har et vintage interiør som oser romantisk, nordnorsk kystkultur og nostalgi og sørger for umiddelbar god stemning. Naustet leder inn til et romslig lokale, innredet med sitteplasser, biljard og med tilgang ut til terrassen.

Camp Wilderness

Velkommen til Villmarka.

Vår Wilderness Camp ligger skjermet til ved Nikkavannet, kun 20 minutters gange fra resorten. Et ypperlig utgangspunkt for turer og eventer, Avslapping og bål hygge. Unikt område både sommer som vinter.  Her kan du gi opplevelsen en helt spesiell naturbasert ramme.

Bryggeterrassen

Som en naturlig forlengelse av restauranten og lobbyen har du bryggeterrassen. Her tilbyr vi et stort utvalg av måltider og forfriskninger «med havsalt i lufta» et perfekt sted når du vil oppleve nærheten til havet og nyte sommersola.

Gjestehavn

Den nylig oppgraderte gjestehavnen på Malangen Resort har to kaier og to moloer av stein som beskytter mot elementene. Innenfor moloene er det fortøyd to flytebrygger med plass til rundt ti småbåter. Større fritidsbåter kan også legge til ved resorten.

Hundegården

Rundt 20 minutters gåtur fra Malangen Resort ligger resortens egen hundegård med over 60 huskyer. I vinterhalvåret er de travle med det de liker best i hele verden – å dra en hundeslede for besøkende. Om sommeren er det også gode dager for hundene, om enn noe mer bedagelige.

Hundene våre står ikke bundet opp, slik som er vanlig, men er satt i hver sin hundegård som de deler med en annen hund. Dette er for å sikre den beste dyrevelferden og glade hunder.

Det er også mulig å nå hundegården med bil.

Arctic Spa

Vi tar vår lovnad om at alle rom på Malangen Resort har fantastisk fjordutsikt. Vår Artic Spa er derfor intet unntak. Den glasskledte veggen i vår sauna som vender mot fjorden eller våre spabad på bryggekanten gir deg en panoramautsikt av de sjeldne som du kan nyte. Dette er virkelig en opplevelse utenom det vanlige.

Treningsrom

Vi har gleden av å tilby våre gjester tilgang til vårt moderne treningsrom med alt du trenger for å opprettholde din treningsrutine mens du er på reise.

Kontakt oss

    Se personvernpolicy