Vi hjelper deg å finne riktig lokale til ditt event

Malangen Resort har moderne møtefasilteter for kurs- og konferanse, alt fra mindre møter til konferanser med over 100 deltakere i samme rom. Opplev en eksklusiv atmosfære i vakre omgivelser, langt fra byens distraksjoner.

Møterommene har vinduer fra gulv til tak som slipper inn rikelig med lys. Panoramautsikt over fjord og fjell skaper en fin ramme for inspirasjon og kreativitet.

Rommene er utstyrt med det du trenger av hjelpemidler, som internett, projector, whiteboard og lydsystem med mikrofon.

Transport og overnatting

Vi kan ordne transport til og fra Tromsø på forespørsel. Dra hjem når møtet er over, eller velg mellom flere overnattingsmuligheter.

Malangen Resort egner seg spesielt godt til å samle gjester fra ulike deler av fylket, med sin geografiske nærhet til både Tromsø, Bardufoss og Finnsnes. De to førstnevnte har internasjonale flyplasser med en rekke avganger.

Opplevelse = teambuilding

En kombinasjon av det faglig påfyll og aktiviteter gjør konferansen både lærerik, sosial og uforglemmelig. En artig aktivitet som bryter opp konferansen eller avslutter møtet er både spennende og engasjerende for deltakerne. Malangen Resort arrangerer aktiviteter både inne og ute, til sjøs og på land. Alt fra båtturer, quizer, konkurranser og mentale utfordringer som setter de ansattes individuelle ferdigheter, logikk, kreativitet og samarbeidsevner på prøve. Vi kan skreddersy et opplegg som passer for dere, enten dere er en stor eller liten gruppe.

Mat og drikke er en viktig del av helhetsopplevelsen, og vi er stolt av vår restaurant Marmælen som tilbyr nydelig konferansemeny basert på lokale råvarer etter sesong.

Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et perfekt opplegg som gjør konferansen til et vellykket og uforglemmelig arrangement for din bedrift. MR

Kontakt oss

    Se personvernpolicy