Marmælen Restaurant – lokale råvarer og tradisjoner

Vi vil at gjestene våre skal få oppleve det beste av lokal og autentisk mat hos oss. Menyen på Malangen Resort er derfor inspirert av det tradisjonelle nordnorske kjøkken. Vi legger vekt på å bruke lokale råvarer og produkter i alle rettene, for å kunne servere gjestene fersk og frisk mat.

Bryggeterrassen

Som en naturlig forlengelse av restauranten og lobbyen har du bryggeterrassen. Her tilbyr vi et stort utvalg av måltider og forfriskninger «med havsalt i lufta» et perfekt sted når du vil oppleve nærheten til havet og nyte sommersola.

Lobby

Finn deg til rette i salongen, med herlig utsikt mot hav og fjell i en avslappet atmosfære. Dette er et godt sted å slappe av og nyte noe godt å drikke og noe lett og spise.

Naustet – nordnorsk kystkultur i et nøtteskall

Baren i Malangen resort er inspirert av et typiske norsk naust og ligger i en avskjermet del av hotellbygningen. Naustet Bar har et vintage interiør som oser romantisk, nordnorsk kystkultur og nostalgi og sørger for umiddelbar god stemning. Naustet leder inn til et romslig lokale, innredet med sitteplasser, biljard og med tilgang ut til terrassen.

Arctic tasting

Få et glimt inn i den mytiske fortiden til vikingtidens drikke skikker og lære om høyteknologisk alkoholproduksjon på toppen av verden. Under denne spennende guidede smakingen vil du se, føle og lukte arktiske ingredienser som alle brukes i produksjonen til Aurora Spirit, verdens nordligste distilleri.