Nordlyssafari på høsten

Malangen Resort ligger i et av de beste nordlys-hotspots i Tromsø-området. «Vakten» gir gjestenes mulighet til å se det mystiske nordlyset. Vi starter den magiske reisen med en orientering om naturfenomenet og de rådende nordlysforholdene, før vi tar turen til vår helt egen basecamp, Camp Nikka, som ligger kun 20 minutters gange fra resorten.

Samisk historie

Bli med på en reise gjennom samisk kultur. Samene er urbefolkningen som lever i Europas nordlige ytterpunkter. Bli med inn i en lavvo (samisk gjetertelt) med en hør fascinerende historier om urbefolkningens levesett, deres historie og tro, i gløden fra bålet inne i lavvoen.

Heldagstur på Malangshalvøya

Vår heldags fottur går til toppen av noen av de mest naturskjønne fjellene på Malangshalvøya. Forbered deg på spektakulær utsikt over to fjorder – Malangsfjorden og Balsfjord.

Ruten starter i en vakker bjørke- og furuskog. Når du passerer tregrensen, i en høyde på 300-400 m, Åpner fjordlandskapet seg. Toppene i Malangen-området er 800-1200 meter over havet. Jo høyere du går jo mer spektakulær blir utsikten.

Halvdags fjelltur

Opplev ekte norsk friluftsliv ved å utforske landskapet og fjellene i Malangen-området.

Vår halvdagstur er en enkel tur opp åser og til utsiktspunkt på Malangshalvøya. Over tregrensen åpenbarer den spektakulære utsikten seg over de omkringliggende fjordene, der havet speiler uberørt natur.

Vannskuter utleie

Ønsker du litt fart og spenning på fjorden? Da har vi 2 stk. vannskutere som vi leier ut på forespørsel. Inkludert i leien får du våtdrak/tørrdrakt og redningsvest.

Stand up paddle-boarding

Opplev Malangsfjorden fra et stand up paddleboard, dette er en fantastisk måte å oppleve havet på som passer for både store og små.

Fisketur og båtleie

Prøv fiskelykken og ta deg en luftetur på fjorden.

Arctic tasting

Få et glimt inn i den mytiske fortiden til vikingtidens drikke skikker og lære om høyteknologisk alkoholproduksjon på toppen av verden. Under denne spennende guidede smakingen vil du se, føle og lukte arktiske ingredienser som alle brukes i produksjonen til Aurora Spirit, verdens nordligste distilleri.

Barn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.