Arctic tasting

Bestill en guidet smaksopplevelse fra verdens nordligste destilleri – Bivrost. Opplevelsen inkluderer smaksprøver, og du vil lære om å lage førsteklasses alkohol nord for polarsirkelen. Lokal smak og interessante fakta garantert!

Du får et glimt inn i den mytiske fortiden til vikingtidens drikke skikker og lære om høyteknologisk alkoholproduksjon på toppen av verden. Under denne spennende guidede smakingen vil du se, føle og lukte arktiske ingredienser som alle brukes i produksjon av Bivrost.

Det er to ulike smaks-opplevelser:

1. Lær om akevitt, den norske nasjonalspriten, et erke-norsk produkt som vi har hatt tradisjon for i mange hundre år i Norge. Alkoholen er basert på karve og dill, og er som regel lagret på eiketønner i mer enn seks måneder. Du vil få innføring i akevittens historie, og få smake fire ulike varianter med vært sitt særpreg.

2. Smak deg gjennom historien til verdens nordligste bryggeri. Hør den fascinerende historien om opprettelsen av verdens nordligste destilleri. Gjennom historien vil du få smake fire ulike alkoholer, med hver sin fortelling: gin, whisky, akevitt og vodka.

Vi tilby vinsmaking med Malangen Resort sin egen sommelier på forespørsel.

Det vil være en liten og lett servering av lokal mat, slik som spekemat og ost under smak-opplevelsen.

Mulighet for privat bestilling for smaksopplevelser for grupper, ta kontakt for tilbud.

VARIGHET
1 time

PRIS
499NOK per person

INKLUDERT
Drikke, lett servering av lokal mat.
Guide/sommelier engelsktalende.

KRAV
Aldersgrense 20år

BOOKING
booking@malangenresort.com