Barn

Her kan barna lage sitt eget eventyr
Vi vil at Malangen Resort skal være en plass hvor alle i familien skal få opplevelser de aldri glemmer. Turer i fjellet, med eller uten ski, bading, fisking med eller uten is. Her kan store og små skape gode minner sammen som familie.

Lekerom og lekeplass
De minste har også side egne rom på resorten, både ute og inne. Rommet, som ligger i hotellbygget, er tilgjengelig alle dager fra kl 11-21 og er utstyrt for lek, tegning og maling. Barna kan også synge karaoke eller spille tv-spill på storskjerm. Som voksen kan du ta en kaffekopp i et hjørne som er dedikert til dette, hvis du ikke lar deg rive med i leken, selvfølgelig. Lekerommet er tilgjengelig for alle funksjonsnivåer.

På resortens lekeplass kan barna skli og huske og oppdage nye, spennende territorier i en vaskeekte sjark. Her kan familien også få prøvd sine ferdigheter på Sandvolleyballbanen. Hoppetau, badmintonsett og kritt til å tegne paradis kan lånes i resepsjonen.

I tillegg kan barn delta på flere av resortens aktiviteter sammen med en voksen. se aktiviteter for aldersanbefalinger.

AKTIVITETSROM
11:00–21:00 daglig

Lekerommet ligger i 2. etg. i hotellbygget vis a vis treningsrom og omkledningsrommet. Rommet er tilgjengelig for alle funksjonsnivåer.

INKLUDERT
Leker, tegnesaker, karaoke, tv-spill på storskjerm (Nintendo Switch).