Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=vd0VTmZt3Xc&list=PLgyBM4f22zSkg75opIyvj5LtYK2J2ONLn&index=2

Heldags kajakktur

Kajakkpadling i Nord-Norge gir en uforglemmelig opplevelse. Dette er en naturbasert aktivitet som gir deg en opplevelse av landskapet fra et annet perspektiv enn fra landeveien. Hvis du er heldig, vil du se en niseflokk som svømmer forbi eller en havørn som svever over deg på jakt etter fisk.

Halvdags kajakktur

Bli med på en halvdags, guidet kajakktur dersom du ønsker en kortere versjon av vår heldags kajakktur.

Før du setter av gårde, vil guiden lære deg grunnleggende padleteknikker og gi sikkerhetsinstruksjoner. Kajakkruten vil bli valgt ut ifra de rådende værforholdene og nivået på deltakerne.

Heldagstur på Malangshalvøya

Vår heldags fottur går til toppen av noen av de mest naturskjønne fjellene på Malangshalvøya. Forbered deg på spektakulær utsikt over to fjorder – Malangsfjorden og Balsfjord.

Ruten starter i en vakker bjørke- og furuskog. Når du passerer tregrensen, i en høyde på 300-400 m, åpner fjordlandskapet seg. Toppene i Malangen-området er 800-1200 meter over havet. Jo høyere du går jo mer spektakulær blir utsikten.

Halvdags fjelltur

Opplev ekte norsk friluftsliv ved å utforske landskapet og fjellene i Malangen-området.

Vår halvdagstur er en enkel tur opp åser og til utsiktspunkt på Malangshalvøya. Over tregrensen åpenbarer den spektakulære utsikten seg over de omkringliggende fjordene, der havet speiler uberørt natur.

Leie paddleboard (SUP)

Opplev Malangsfjorden fra et stand up paddleboard, dette er en fantastisk måte å oppleve havet på som passer for både store og små.

Fisketur og båtleie

Prøv fiskelykken og ta deg en luftetur på fjorden.

Arctic tasting

Få et glimt inn i den mytiske fortiden til vikingtidens drikke skikker og lære om høyteknologisk alkoholproduksjon på toppen av verden. Under denne spennende guidede smakingen vil du se, føle og lukte arktiske ingredienser som alle brukes i produksjonen til Aurora Spirit, verdens nordligste distilleri.

Barn

Malangen Resort er en plass hvor alle i familien skal få opplevelser de aldri glemmer. Turer i fjellet, med eller uten ski, bading, fisking med eller uten is. Her kan store og små skape gode minner sammen som familie.