Arctic SPA er åpnet for booking fra 14.02.2024

Etter å ha vært stengt i 14 dager grunnet skader etter storm åpner Arctic Spa igjen 14.02.2024.
Trappen ned til havet er dessverre fortsatt stengt grunnet skader, men sauna og boblebad er tilbake i normal drift.

Boblebad

Vår resort har mye å tilby, men en av våre mest eksklusive fasiliteter er vår fantastiske jacuzzi som ligger vakkert til på bryggekanten. Her kan du virkelig la hverdagens stress smelte bort mens du nyter den fantastiske utsikten over fjorden og de majestetiske fjellene som omgir oss.

For de eventyrlystne og de som ønsker å virkelig teste grensene, anbefaler vi et forfriskende isbad i den kalde fjorden. Opplevelsen belønnes med diplom ” Arctic swimmer”. Det høres kanskje dristig ut, men det er en invigoriserende opplevelse som etterlater deg med en følelse av livsglede og vitalitet.

Etter et isbad kan du umiddelbart trekke deg tilbake til vår nærliggende sauna for å varme opp kroppen igjen. Dette er en tradisjonell nordnorsk praksis som vi har omfavnet, og som virkelig gir deg en autentisk smak av vårt område.
Enten du velger å nyte den før eller etter et isbad, vil du oppdage at det er den perfekte måten å slappe av og revitalisere både kropp og sjel. Våre fasiliteter gir deg den optimale balansen mellom varme og kulde, og lar deg virkelig utforske de ekstreme naturopplevelsene som Malangen har å tilby.

ÅPNINGSTIDER
10:00-22:00

PRIS
– Boblebad medium 2-6 personer : 1795,- for 2 timer
– Boblebad large 2-8 personer : 2195,- for 2 timer

Ønsker du å reservere hele anlegget alene?
Be oss om et tilbud

INKLUDERT
– Tilgang til sauna
– Håndklær

FASILITETER
– Dusj, toalett

BESTILLING
Kun tilgjengelig for hotellets gjester. Det anbefales å forhåndsbestille denne aktiviteten da kapasiteten er begrenset.