Hotellrom

Bo på et av de ti komfortable hotellrommene som er tilgjengelige på Malangen Resort. Her har du tøffelavstand til alle de andre fasilitetene i resortens hotellbygning. Du får en fantastisk utsikt til fjorden, enten du velger standard eller premium hotellrom.

Rorbu og sjøhus

Malangen Resort har et stort mangfold av rorbuer, med strandlinje eller rorbu med sjøutsikt. Våre rorbuer har to til tre soverom, bad, kjøkken og stue. Ønsker du mer plass, større eller flere baderom og kanskje en badstue? Da anbefaler vi å booke en premium-rorbu.

Leiligheter

Malangen Resort har 20 leiligheter i en hyggelig, rødmalt bygning rett ved sjøen. Her våkner du til lyden av bølgeskvulp om morgenen. Hver leilighet har to separate soverom som gjør at de passer perfekt til små familier eller par. Det er sengeplass for inntil fire personer.

Bobil, telt eller båt

Kommer du sjøveien, vil vi gjerne ha deg ved gjestebrygga vår, men slå på tråden for å avklares ledig plass. Bobilfolket har sitt eget oppstillingsområde på resortens område. Du og teltet eller hengekøya di er velkommen til Camp Nikka og Nikkavannet vis du drømmer om en natt under stjernene eller midnattssola.

Frokost, lunsj og middag kan nytes i restauranten eller på bryggeterrassen – hele sommeren.