Skip to main content

Båtutleie i Malangen - En Sommerferie ved Tromsøs Perle

Velkommen til Malangen Resort AS, det idylliske tilfluktsstedet ved Malangesfjorden, kun 70 minutter sør for Tromsø. Malangen er det stedet rundt Tromsø hvor lokalbefolkningen drar til for rekreasjon. Et er et stort antall private hytter i området.
Her kan du oppleve en uforglemmelig sommerferie i sjarmerende rorbuer ved vannkanten, med tilgang til båtutleie og fiskeutstyr som gjør oppholdet ditt ekstra spesielt.

Bo i Rorbuer ved Malangesfjorden
Våre sjarmerende rorbuer ved Malangesfjorden gir deg muligheten til å våkne opp til lyden av bølgeskvulp og panoramautsikt over det majestetiske landskapet. Hver rorbu er utstyrt med komfortable fasiliteter og gir deg en autentisk følelse av nordnorsk sjarm. Malangen Resort tilbyr den perfekte kombinasjonen av moderne komfort og tradisjonell atmosfære.

 

Utforsk Malangesfjorden med Båtutleie
For de eventyrlystne sjelene som søker spenning på vannet, tilbyr Malangen Resort båtutleie som gir deg frihet til å utforske de skjulte perlene i Malangesfjorden. Ta en rolig båttur og nyt det klare, friske vannet mens du tar inn naturens skjønnhet. Med båtutleie tilgjengelig rett ved rorbuene, er det enkelt å planlegge din egen reiserute og oppleve fjorden i ditt eget tempo.

Fiskeopplevelser ved Malangesfjorden
For de som elsker å kaste snøret, tilbyr Malangen Resort fiskeutstyr for utleie. Malangesfjorden er kjent for sitt rike marine liv, og du har sjansen til å fange dine egne ferske måltider. Utforsk fjorden på egen hånd eller bli med på en av våre guidede fisketurer for å øke sjansene for å få en stor fangst.

 

Nyt Sommeren og Midnattsolen
Malangen Resort gir deg muligheten til å oppleve sommeren og midnattsolen på sitt beste. Med dager som aldri synes å ende, har du rikelig med tid til å utforske naturen rundt Malangesfjorden, delta i utendørs aktiviteter eller bare slappe av og nyte stillheten.

Ta en pause fra hverdagen og skap minner for livet ved Malangen Resort AS. Velkommen til en sommerferie ved Tromsøs perle, der fjorden, rorbuene og naturen rundt gir deg en opplevelse du sent vil glemme.