Kurs- og konferanse

Vi ønsker velkommen til et inspirerende opphold som er skreddersydd etter dine ønsker og behov i nydelige omgivelser i Malangen. Hos Malangen Resort kan vi tilby et unikt opphold for deg og dine kollegaer med moderne møterom med utsikt over fjorden, spennende aktiviteter og flotte hotellrom og rorbuer for overnatting. Vi er stolt av vårt kjøkken som tilbyr nydelig konferansemeny basert på lokale råvarer etter sesong. Vårt team hjelper deg med å sette sammen den perfekte konferanse opplevelsen.

Bryllup i Malangen

Malangen Resort et perfekt valg hvis du vil ha bryllupet ditt på et unikt sted. Nærheten til naturen og sjøen gir en litt magisk stemning, uansett årstid og tid på døgnet. Hos oss kan du invitere gjester til store og små bryllup som passer ditt budsjett.

Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et perfekt opplegget som gjør ditt bryllup til en vellykket og uforglemmelig opplevelse.

Har du noe å feire?

Julebord, bursdag, konfirmasjon, hva du enn vil feire, hjelper vi deg med å finne de rette lokalene, hva gjestene skal spise og drikke, de beste overnattingsmulighetene eller den perfekte aktiviteten. På Malangen Resort er det rikelig med valg i alle kategorier. Stort eller lite, sommer eller vinter, sent eller tidlig, i staselige lokaler eller under åpen himmel.

Eventkalender

Sjøkrepsfest med med DJ og allsang

Malangen Resort Malangsveien 1660,Mestervik,Balsfjord

Sjøkrepsfest med med DJ og allsang Lørdag 6. august 2022 Tradisjon tro, så arrangerer vi i år også svensk sjøkreps fest på Malangen Resort. Sjøkrepsbuffe er fra 17:00-21:00 Pris 395,-...

Kontakt oss

    Se personvernpolicy