Skip to main content

Få den perfekte rammen til bryllupet ditt

Malangen Resort et perfekt valg hvis du vil bryllupet ditt på et unikt sted. Nærheten til naturen og sjøen gir en litt magisk stemning, uansett årstid og tid på døgnet.

Vi kan lage i stand selskapslokale etter dine ønsker. Du kan velge mellom en rekke alternativer, og finne noe som passer ditt budsjett, enten det er et stort eller lite bryllup.

Bryllupsnatten har brudeparet og gjestene også mye å velge på. Resorten har i alt ti hotellrom, leiligheter og romslige rorbuer, så det er lett finne noe for både små og store gjestelister. Alle får storslått utsikt over Malangen.

Skål for brudeparet!

Kjøkkenet i Malangen Resort lager en rekke måltider av høy kvalitet, med retter basert på lokale råvarer som vår spesialitet. Vi kan være behjelpelige med å lage en bryllupsmiddag som du og dine nærmeste vil huske med glede. Middagen kan holdes i hovedbyggets 2. etasje med nydelig utsikt over fjorden eller ute på Camp Nikka – avhengig av ønsker og bryllupets størrelse.

Spør oss, så vi finner en løsning som passer for akkurat din store dag!

Gjør dagen uforglemmelig

Malangen Kirke står i landlige omgivelser på Mortenhals, åtte minutters kjøretur fra Malangen Resort. Kirken ble tegnet av bygdefolket og tatt i bruk i 1853. Byggverket er en velholdt langkirke i tre med plass til 280 personer.

Vielsen kan også holdes på Malangen Resort; inne med panoramautsikt, ute på den store tre-terrassen, på kaia eller ved idylliske Nikkavannet og leirstedet Camp Nikka som er ti minutters gange fra resorten.

Den vakre brudeferden i Malangen

Hvorfor ikke gjøre reisen til bryllupet til en del av opplevelsen? Malangen Resort ligger vel en times kjøretur fra Tromsø og Bardufoss. Å frakte gjester til og fra Malangen kan skje på veien, på sjøen, og til og med via luften. Kaianlegget på resorten kan ta i mot båter med brudepar og gjester og fungerer også som landingsplass for helikopter.

Kontakt oss

    Se personvernpolicy