Gjestehavn

Den nylig oppgraderte gjestehavnen på Malangen Resort har to kaier og to moloer av stein som beskytter mot elementene. Innenfor moloene er det fortøyd to flytebrygger med plass til rundt ti småbåter. Større fritidsbåter kan også legge til ved resorten.

Tømmestasjon, strøm, vann, toalett, dusj, og gratis wi-fi i hotellbygningen er inkludert i prisen.
Booking av gjestehavn: +47 776 55 800 / +47 954 08 190

Bobilcamp

Malangen Resort har en egen bobilcamp som er en ypperlig som base for å nyte alt det vakre denne delen av Nord-Norge har å by på. Tilgang til tømmestasjon, strøm, vann, toalett, dusj, og gratis wifi i hotellbygningen inkludert i prisen. Våre gjester på bobilcampen kan benytte seg av samtlige tilbud på resorten.

Tømmestasjon, strøm, vann, toalett, dusj, og gratis wi-fi i hotellbygningen er inkludert i prisen.
Booking av bobilplass: booking@malangenresort.com

Teltplasser

Utmarka rundt villmarkscampen Camp Nikka, som er en del av Malangen Resort, er ideelt for å slå opp teltet eller feste hengekøya rundt et par tykke trestammer. Her kan du ta en dukkert eller fylle opp vannflaska i idylliske Nikkavann. Ved Camp Nikka har du også tilgang til felles toalett, gapahuk og bålplass. Gratis ved er tilgjengelig for bruk i gapahuken.

Det er mulig å kjøre bil helt fram til Camp Nikka, men vi anbefaler å parkere på Malangen Resort, eller på parkeringsplassen som ligger 150 meter fra villmarkscampen.

Gratis teltplass, gratis parkering, toalett, gapahuk, bålplass, gratis ved, gjestenett på resorten.