Skip to main content

Hundekjøring

Led et team av ivrige huskyer gjennom det snødekte arktiske landskapet. Vi starter eventyret med en leksjon om hvordan du kontrollerer ditt eget husky-team. Vi kjører to og to (en sjåfør og en passasjer) med mulighet til å bytte plass halvveis. Eventyret avsluttes med en deilig matbit.

Nordlyssafari

Malangen Resort ligger i et av de beste nordlys-hotspots i Tromsø-området. «Vakten» gir gjestenes mulighet til å se det mystiske nordlyset. Vi starter den magiske reisen med en orientering om naturfenomenet og de rådende nordlysforholdene, før vi tar turen til vår helt egen basecamp, Camp Nikka, som ligger kun 20 minutters gange fra resorten.

Samisk historie og mating av reinsdyr

Bli med på en reise gjennom samisk kultur. Samene er urbefolkningen som lever i Europas nordlige ytterpunkter. Bli med inn i en lavvo (samisk gjetertelt) med en hør fascinerende historier om urbefolkningens levesett, deres historie og tro, i gløden fra bålet inne i lavvoen. Du får se tradisjonelle samiske gjenstander og smake på autentisk samisk mat, tilberedt på bålet.

Trugetur under kveldshimmelen

Å være ute om kvelden gir økte sjanser for å oppleve nordlyset. Trugetur under kveldshimmelen er en informativ aktivitet som tar deg med ut og rundt i det hvite vinterlandskapet ved resorten. Vi går opp til der vintervillmarken starter, rett over resorten. Kun hodelyktene våre viser vei. I ly fra kunstige lyskilder utforsker vi åpne områder, ideelle for å observere og fotografere nordlyset.

Skitur med guide

Vi starter med det helt grunnleggende og tar deg med på en kort skitur gjennom snødekte skoger. Forbered deg på å skli, falle på den myke snøen og le! Vi skal gå på ski i preparerte løyper. Men mer erfarne skiløpere vil ha muligheten til å gå på ski i området og lage sine egen løyper. Guiden vil tilpasse turen til forholdene og gjestenes skiferdigheter.

Skitur

Snøscooter safari

Ekskursjonen er laget med tanke på dem som skal på snøscootereventyr for første gang. Den naturskjønne ruten ligger mellom høye arktiske fjell. Vi kjører på preparert sti i et vidåpent område på frossen mark forbi små, pittoreske skoger. Vi kjører to og to (en sjåfør og en passasjer) med mulighet til å bytte plass halvveis.

Trugetur med guide

Lær om hvordan du kan overleve i villmarken, slik som de kjente norske oppdagelsesreisende gjorde. Denne spennende og informative turen kombinerer gledene ved å gå på truger i den snødekte skogen, med praktisk og fascinerende informasjon fra vår kunnskapsrike villmarksguide.

Boblebad

Vår resort har mye å tilby, men en av våre mest eksklusive fasiliteter er vår fantastiske jacuzzi som ligger vakkert til på bryggekanten. Her kan du virkelig la hverdagens stress smelte bort mens du nyter den fantastiske utsikten over fjorden og de majestetiske fjellene som omgir oss.

For de eventyrlystne og de som ønsker å virkelig teste grensene, anbefaler vi et forfriskende isbad i den kalde fjorden. Opplevelsen belønnes med  med diplom ” Arctic swimmer”. Det høres kanskje dristig ut, men det er en invigoriserende opplevelse som etterlater deg med en følelse av livsglede og vitalitet.

Sauna

Vår sauna ligger idyllisk til på bryggekanten. Her kan du virkelig oppleve den ultimate følelsen av ro og velvære mens du nyter den imponerende utsikten over den majestetiske fjorden og de snødekte fjellene som omgir oss.

Vår sauna, med sin glassfront mot fjorden, gir deg muligheten til å virkelig oppleve Malangens skjønnhet på en unik måte. Uansett om du nyter den før eller etter et isbad, vil du oppdage at dette er den optimale måten å finne harmoni mellom varme og kulde og virkelig utforske de fantastiske naturopplevelsene som Malangen har å by på.

Arctic tasting

Få et glimt inn i den mytiske fortiden til vikingtidens drikke skikker og lære om høyteknologisk alkoholproduksjon på toppen av verden. Under denne spennende guidede smakingen vil du se, føle og lukte arktiske ingredienser som alle brukes i produksjon av Bivrost.

Opplev de syv toppene

Syv av toppene på Malangshalvøya er rundt en halv times kjøretur og lett tilgjengelig med transport fra resorten. Ulike ruter opp fjellene er kartlagt av topptur- og skredekspert Espen Nordahl, som bokstavelig talt har skrevet boken om «Toppturer i Troms». Nordahl har brukt egne erfaringer og lokale kjentmenns kunnskap når han har utformet rutene opp og ned fra fjellene.

Barn

Malangen Resort er en plass hvor alle i familien skal få opplevelser de aldri glemmer. Turer i fjellet, med eller uten ski, bading, fisking med eller uten is. Her kan store og små skape gode minner sammen som familie.

Prepare For The Adrenaline

The Best Materials. Handcrafted. Zero Compromises.

Hotspot Image
Cool Design

Lorem ipsum dolor sit sodales, augue velit cursus nunc.

Amazing Style

Lorem ipsum dolor sit sodales, augue velit cursus nunc.

Sharp Edges

Lorem ipsum dolor sit sodales, augue velit cursus nunc.

Ultra Durable

Lorem ipsum dolor sit sodales, augue velit cursus nunc.